Toppmeny

Google+ Hangout

Hangouts_Icon

Google Hangout Logga Källa: Google

Med Google+ Hangout kan du ha samtal och dela dokument ansikte mot ansikte. Gå med i en videohangout från datorn eller mobiltelefonen för att hålla kontakten, få hjälp med sin dator, titta på YouTubevideofilmer tillsammans, skriva dokument tillsammans med Google docs eller ha gruppmöten på distans med upp till nio av dina Lionvänner samtidigt.

För att använda Google+ Hangout behöver man ett Google konto. Har du Gmail så har du redan ett konto.

Här skaffar du dig ett Google konto 

Ett samtal via Hangout kan göras när som helst förutsett att deltagarna är inom räckhåll till sina datorer. Mer vanligt är att man planerar en telefonmöte med upp till tio deltagare, Detta sker genom att man bjuder in deltagarna via en e-post inbjudan i sin Google + app. I inbjudan finns datum och tid för mötet samt en länk till själva tjänsten.

Det finns ett antal funktioner som kan användas under samtalet. Bland annat kan man chatta, skicka länkar och överföra fler. Delad skärm är en bra funktion då man vill visa någon hur man läser olika saker på sin dator.

5962334724_9c71694243_b

När man använder Google Hangout serm an samtliga deltagarna i i de små bilderna och den som pratar förstoras och visas i den stora bilden. Källa: Steve Garfield

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Design by: LP System

Translate »