Toppmeny

Lions Clubs grafiska profil

Lions Club har en utarbetad handbok för sin grafiska profil. Arbetet påbörjades 2006 och gäller i nuvarande utformning sedan 2008.

lionlogo_2c_mod_1Handboken innehåller godkänd standard för grafiska element i Lions Clubs International grafiska identitet. Använd och följ dessa riktlinjer, som är grundläggande men tillräckligt flexibel för att möjliggöra individuella uttryck.
Denna handbok är utformad som en Adobe Acrobat 5.0 PDF-format för visning på Mac eller Windows- PC-plattformar . Dessutom kan filen skrivas ut på 11 ” x 8.5″ ( vågrät ) papper (något större än A4. Om inte all information kommer med på papperet kan utskriften skalas och anpassas till A4), helst med en färgskrivare .
Emblemet och signaturfiler tillhandahålls som vektorgrafik. Inga speciella teckensnitt krävs då emblemet är en bild. Alla andra komponenter i den grafiska profilen kräver att teckensnitten i typografi sektionen ( 3,3-3,5 ) i denna handbok följs.
En fil namngivningskonvention ( sidan 2.11 ) har fastställts för konsekvent namngivning och lätthet i att identifiera signaturfiler.

Grafiska filer finns för följande system:

• Quark 7 mallar
• EPS- och JPG-format av emblem och typsnitt för användning i tryck, PowerPoint, webben och andra applikationer.

För ytterligare information om Lions Clubs International grafiska profil och uppdateringar av denna handboken , vänligen kontakta:

Dane LaJoye , divisionschef,
PR-och kommunikations,
(630) 571-5466 ext . 6764, dane.lajoye@lionsclubs.org
Connie Schule, chef, grafik avdelningen,
(630) 571-5466 ext. 675, connie.schuler@lionsclubs.org

Öppna den grafiska profilen på engelska här:

 

Öppna en förenklad grafiska profilen på svenska här här:

 

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Design by: LP System

Translate »