Toppmeny

Om

Denna hemsida har kommit till som ett komplement till den utbildning som sker av PR/INFO ansvariga inom Lions distrikt 101s genom ett beslut av distriktsguvenören 2013-2014.

Under förberedelsen inför utbildningsdagen i Höllviken upptäckte vi att det var svårt att hitta information om hur Lions skall använd social medier på ett framgångsrikt sätt. Informationen och riktlinjerna om sociala medier inom Lions fanns inte att dela med andra. Vi kände ett behov av att skydda och dela de insamlade kunskaperna och göra dem tillgängliga för framtiden.

Här finner du tips om du skriver inlägg på hemsidor och sociala medier. Du kan också läsa om tips hur du skapar mer trafik till er klubbs hemsida.

Hemsidan är tänkt att ständigt förbättras och utvidgas för att täcka intressanta områden och ge svar på frågor som uppstår.

För att den skall göra det på ett konstruktivt sätt är det viktigt att du hör av dig med frågor och kritik.

Du kan kommentera innehållet på varje sida, se längs ner på sidorna. Du kan också skicka e-post via sidan med rubriken ”Kontakt”

Alla frågor och funderingar är välkomna

Ämnen och frågor som bedöms som intressanta att spridas vidare kommer att överföras till LionsSmile.org som har till uppgift att sprida kunskap om de nya medierna inom Lions Internationellt.

Så se denna hemsida som en övergångs hemsida tills LionsSmile.org är helt översatt till Svenska.

 

 

No comments yet.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Design by: LP System

Translate »