Toppmeny

Skype

På Skypes hemsida förklaras vad Skype är och hur man kan ta dela av dess tjänster.

Skype

Källa: commons.wikimedia.org

När du skaffar ett eget konto laddas ett program ner på din dator. Med Skype kan du ringa kostnadsfria video- och röstsamtal till alla som har Skype.  Du kan också skicka snabbmeddelande och dela filer.

För att kunna använda Skype behöver du komplettera din dator med hörlurar och mikrofon. Vissa har detta redan inbyggda medan andra har det som tillbehör.

Länk till Skype där du skaffar ett eget konto.

Vad är Skype?

Skype är till för att göra saker tillsammans även om ni är långt ifrån varandra. Skypes snabbmeddelanden och röst- och videosamtal gör det enkelt att dela upplevelser med dem som betyder mest för dig, oberoende av var de befinner sig.

Med Skype kan du dela en berättelse, fira en födelsedag, lära dig ett språk, hålla ett möte, arbeta med kollegor – nästan allt ni behöver göra tillsammans varje dag. Du kan använda Skype på den enhet som fungerar bäst för dig – din telefon eller dator, eller en TV med Skype. Det kostar ingenting att börja använda Skype – till exempel prata, se och chatta med andra på Skype. Med den senaste versionen av Skype kan du till och med prova gruppvideosamtal.

Om du betalar lite kan du göra ännu mer, på fler sätt, med fler personer – såsom att ringa till telefoner, få åtkomst till WiFi eller skicka SMS-meddelanden. Du kan betala efter behov eller köpa ett abonnemang, beroende på vad som passar dig bäst. I affärsvärlden betyder detta att du kan förena hela ditt ekosystem med arbetare, partners och kunder för att få saker gjorda. Prova Skype idag och börja lägga till dina vänner, familj och kollegor. De är inte svåra att hitta, hundratals miljoner människor använder redan Skype för att göra allt möjligt tillsammans.

Källa: Skype.com

 

One Response to Skype

  1. admin 20 augusti, 2017 at 22:26 #

    Skype finns som gratisversion och som ett verktyg som allt fler företag använder. Min erfarenhet är att Skype fungerar bra. Som alternativ kan du prova Googles HangOut i stället eller kanske Zoom som i mycket överträffar både Skype och Google HangOut.
    Vad är det i Skype som du inte får att fungera?

    Leif Persson
    webmaster

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Design by: LP System

Translate »