Bästa lionmedlemmar.

I fredags beordrade regeringen i Illinois, USA, alla Illinois invånare att stanna hemma från och med 17.00 lördag den 21 mars till och med den 7 april, eventuellt längre. Detta gör Illinois till den delstat som tar det största steget hittills för att sakta ned smittspridningen av coronaviruset. Åtgärderna inkluderade kravet att upphöra med all icke nödvändig verksamhet i delstaten. Lions Clubs International identifieras som icke nödvändig. För att följa detta påbud kommer Lions Clubs Internationals huvudkontor i Oak Brook att hålla stängt till och med den 7 april 2020, eventuellt längre.

Personalen kommer inte att befinna sig i byggnaden, men kommer att jobba på distans och finnas tillgängliga under ordinarie arbetstider för att hjälpa Lions medlemmar. Du kan kontakta LCI:s personal eller LCIF:s personal vid behov.

Kapaciteten i våra system kan komma att påverkas på grund av det ökade antalet anställda som arbetar på distans och svarstiderna kan komma att dröja. Verksamhet som kräver att personal befinner sig på kontoret kommer med stor sannolikhet att begränsas.

Ytterligare information kommer att tillhandahållas i början av nästa vecka, men här kommer preliminär vägledning:

  • För information om distriktsmöten och riksmöten, vänligen besök vår webbplats med uppdateringar om coronaviruset efter 24 mars 2020.

  • När det gäller utestående skulder rekommenderar vi att distrikt tillåter klubbar som kan uppvisa att de har betalt utestående skulder att rösta. Detta kan ske via ett kontoutdrag. Klubbar kommer inte att läggas ned under denna period på grund av utmaningarna att ta emot och handlägga fysiska checkar och elektroniska betalningar.

  • Vid betalningar till LCI ber vi dig att använda MyLCI eller annan elektronisk betalningsmetod (ACH, SEPA, Boleto, NEFT, etc).

  • Vänligen skicka LCIF donationer via webbplatsen istället för att skicka checkar till huvudkontoret. Notera att anslagsutbetalningar och erkänsla kommer att försenas under det att kontoret är stängt.

  • LCI:s utmärkelser och erkänsla, beställningar av klubbrekvisita samt utbetalningar av ersättning kommer att försenas.

Vi uppskattar ditt tålamod under dessa extraordinära tider och vi önskar god hälsa till alla Lions medlemmar och personal runt om i världen.

Med vänlig lionhälsning,

PIP Frank Moore
Administrativ chef och sekreterare

Translate »

Pin It on Pinterest

Dela detta